marți, 8 mai 2012

Castigator giveaway lentile colorate

Dragelor, stiu ca am intarziat cu anuntarea castigatorului dar am avut motive personale.Fiind primul meu giveaway nu ma asteptam sa am 75 de inscrieri si pentru asta va multumesc.Din cele 75 de inscrieri doar 69 au fost valide) pe viitor aveti mare grija cand lasati linkul de Facebook(share-PUBLIC)
  Ca sa nu va mai tin in suspans va las listele cu persoanele care au participat la acest giveaway si cu "numarul norocos" dat de random. Daca nu va regasiti in lista, inseamna ca nu ati respectat una din reguli( cea cu linkul de share)

       






                                   
Castigatoarea este Valentina(Letitia Golea) Ai 48 de ore la dispozitie sa ma contactezi prin intermediul formularului de la contact sau la tanasa.flavia@gmail.com pentru ridicarea premiului. In caz contrar o sa aleg o noua castigatoare


Iar pentru cele care nu au castigat..pe viitor o sa mai organizam concursuri impreuna cu cei de la Lentile Colorate USA. In plus puteti vizita oricand site-ul lor pentru a va comanda nuanta dorita. Luna aceasta au o reducere de 60% la orice pereche de lentile comandata.Pentru a vedea nuantele disponibile intrati aici .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...