duminică, 22 aprilie 2012

Costume de baie in functie de tipul tau de silueta

 Dupa cum am vorbit si in postarile anterioare, vara se apropie iar caldura ei ne va chema la stranduri, piscine sau la mare.Costumele de baie aparute pe piata sunt superbe,dar dintre atatea modele frumoase, stim oare sa alegem  modelul care ni se potriveste pentru a ne pune formele in valoare?
 Dupa cum stim, forma corpului este diferita la fiecare dintre noi. Exista forma para, forma mar, forma clepsidra, forma triunghiului inversat, forma atletica si altele.
Astazi va voi prezenta costume de baie in functie de tipul de silueta a fiecareia.


Silueta Para


 Acest tip de silueta este caracterizat prin talie mica,umeri ingusti, sani mici si solduri mai late.Pentru a arata bine, costumul de baie trebuie ales in asa fel incat sa echilibreze formele corpului tau.
Costumul de tau baie ar trebui sa fie compus din doua piese.Sutienul trebuie sa fie cu benzi mai late si cu efect de push-up pentru a da impresia de un bust mai mare.
Slipul nu trebuie sa fie tanga! Este recomandat ca si slipul  sa aiba benzile laterale mai late sau poti incerca chiar acei pantalonasi scurti/ boxeri.
Tips. Un slip intr-o culoare inchisa sau chiar neagra va da impresia de un posterior mai mic.


Costume :
           
Jolidon -89.72 lei                                                        Bon Prix-69.9 lei



Hotlook.ro- 119 lei                                                          StarShiners- 85 lei



Silueta Mar


Femeile cu acest tip de silueta au un bust generos, talie mai generoasa si picioare subtirele. Pentru a arata bine, este nevoie de un costum de baie care sa acopere burta.Este recomandat costumul de baie dintr-o singura piesa, dar daca doriti sa purtati un costum de baie din doua piese puteti totusi sa optati pentru un costum in care slipul este de fapt o pereche de boxeri/pantalonasi scurti.
Tips. Pentru cele care doresc un costum de baie din doua piese slipul mai inalt ajuta la alungirea siluetei iar sutienul cu acele cupe bine definite scoate in evidenta bustul generos


Bon Prix- 149 lei                                         Bon Prix -167 lei





Silueta Clepsidra  


Mi se pare una dintre cele mai frumoase forme pe care le poate avea un corp. Talie bine definita, solduri proeminente bust mai mre. Intr-un cuvant forme bine conturate.
La acest tip de silueta poti purta orice costum de baie, dar cel mai frumos se vad pe un astfel de trup costumele de baie din doua piese colorate, chiar in stil retro.
Tips.Costumele care atrag atentia asupra taliei sunt cele mai potrivite petru tine.O centura sau niste volanase ..orice este nemaipomenit.


Costume:

  
Bon Prix- 69.90 lei                                                 Bon Prix 59.90 lei


  

H&M - Slip 30 lei Sutien 47.90 lei                                StarShiners- 85 lei



 Silueta Triunghi Inversat

     
Persoanele cu acest tip de silueta au umerii lati, bust generos dar talia,soldurile si fundul micute.Optiunile in alegerea costumului de baie sunt si aici numeroase.Puteti opta pentru un costum  de baie dintr-o singura piesa cu anumite detalii ce pun in evidenta siluteta, sau pentru un costum de baie din doua piese dar cu un sutien ce are bretelele mai groase pentru a estompa aspectul lat al umerilor.
Tips. Volanele sau un strat superior de material la costumul ales va da taliei un aspect mai frumos.


Costume

    
Bon Prix 99.90 lei                                                      Envy.ro - 138.90 lei

Astratex.ro -158 lei                       Jolidon -89.76 lei






Voi ce tip de silueta aveti? Ce costum va place dintre cele de mai sus?
  

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...