miercuri, 28 martie 2012

Cum ne pregatim pentru vara?

Vara se apropie cu pasi repezi si desi mai sunt 3 luni pana la sosirea ei , putem sa ne pregatim de pe acum . Caldura verii inseamna mai putine haine , deci scoaterea pielii la vedere , care dupa un sezon friguros a indurat destule si trebuie sa facem ceva pentru a o ajuta.
 Stralucirea pielii poate fi redata prin hidratare si exfoliere . Dupa fiecare dus se poate folosi un produs cu particule abrazive care poate fi cumparat din market sau facut in casa . Eu personal, recomand zatul de cafea . Este un bun exfoliant si ajuta si la estomparea celulitei.
Cu venirea primaverii au aparut legumele ce pot fi folosite la salatele care ne-au lipsit atat de mult pe durata iernii si renuntand la fast food , eliminand pe cat posibil dulciurile si  produsele fainoase  putem avea  un regim de alimentatie sanatos care intotdeauna va aduce beneficii .

 Miscarea si tratamentele corporale ajuta si ele la fel de mult .Tratamentul corporal preferat de mine este electrostimularea in termocuverta care ajuta la tonifierea muschilor si in acelasi timp la eliminarea  depozitelor de grasimi si a tesutului adipos  Prin electrostimulare in termocuverta dam jos din centimentri nu din numarul din kilograme!




Un alt tratament corporal pe care il voi incerca in cateva zile este Tratamentul cu benzi elastice si lichid frio . Inainte de aplicarea acestui tratament se face un peeling cu un produs special sau cu un produs facut acasa . Acest tratament consta in aplicarea unor benzi elastice ce au stat pentru 5 minute in lichidul FRIO diluat cu apa . Se storc bine bandajele si se aplica pe corp . Senzatia pe care o simti in timpul acestui tratament este una de frig  usor pana la o senzatie ciudata de inghetare. Cu ajutorul lui ai rezultate vizible chiar de la prima sedinta. Dispar cam 2 cm de pe fiecare zona a corpului iar celulita este mai putin vizibila;  acelasi lucru fiind valabil si  pentru tonifierea tesuturilor. Este recomandat ca dupa tratament sa se faca masaj anticelulitic.
Nu pot beneficia de acest tratament persoanele cardiace,femeile insarcinate sau care alapteaza sau care au ulcer varicos
Voi reveni cu detalii dupa sedinta de vineri :)


  


                  
Masajul anticelulitic ajuta si el destul de mult daca este efectuat de catre o persoana specializata in acest domeniu. Pentru a avea rezultate se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana pana la ajungerea rezultatului dorit , iar apoi o data pe sapt , o data la doua saptamani . Cu ajutorului lui scapam de acel aspect inestetic de coaja de portocala . In functie de problemele fiecarei persoane masajul anticelulitic se face pe fese , abdomen , coapse si solduri . Desi este destul de dureros are si el beneficiile lui si cand vrem ceva rabdam nu ? Rezultatele pe care le putem vedea in urma masajului anticelulitic sunt : disparitia grasimilor si pierderea in circumferinta corporala , disparitia sau diminuarea celulitei , intensificarea circulatiei sangelui , etc.



Voi cum va pregatiti pentru vara si ce tratamente corporale ati incercat pana acum?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...