marți, 27 martie 2012

Hidratarea Pielii+ Review lotiuni de corp



Din ingrijirea zilnica a unei femei nu trebuie sa lipseasca hidratarea pielii.Acesta este unul din cele mai importante aspecte si prin care se reflecta sanatatea si "fericirea" corpului nostru.Am auzit ce importanta este hidratarea dar nu stim care sunt riscurile neglijarii ei. Prin deshidratare favorizam aparitia  ridurilor si  nu vrem acest lucru.

Astazi vom discuta despre hidratarea corpului.Cred ca stiti deja recomandarile facute de specialisti de a bea cel putin doi litri de apa pe zi in timpul verii iar in timpul anotimpului geros 4-5 pahare de apa pe zi.De asemenea nu trebuie neglijata  folosirea unor produse hidratante:lotiune de corp , unt  de corp,ulei de corp, etc.Doua dintre lotiunile mele preferate pe care le folosesc cu regularitate de cel putin 3-4 ori pe saptamana sunt:


Yves Rocher Huile D'olive Silky Lotion


Ce spun ei : Lapte catifelat pentru corp cu ulei de masline.Textura sa catifelata patrunde rapid in piele si o hidrateaza oferindu-i catifelare si parfum subtil. 
Secretul acestei lotiuni este uleiul autentic extravirgin din regiunea Provence ce garanteaza minuni peilii tale.




Ce zic eu :Imi place ca intra foarte repede in piele si chiar vezi rezultate  de la prima folosire in ceea ce priveste catifelarea pielii.
Nu imi place faptul ca nu are pompita si la dozaj e mai greu; intotdeauna iese mai multa cantitate decat ar trebui. Privind raportul calitate pret,acest produs merita cumparat. Are 400 ml si costa in jur de 25 de lei( eu atat am dat pe el acum 1 luna din magazinul Yves Rocher de la Unirii). Pe o scara de la 1 la 10 acest produs primeste nota 8


O alta lotiune pe care eu o ador este Secret Wonderland body Lotion with vitamin E jojoba&shea butter. Pe aceasta am primit-o de la sora mea din afara tarii deci nu as putea sa va zic de unde sa o achizitionati.






Ce imi place la ea: Mirosul! Este demential iti vine pur si simplu sa te dai incontinuu, un al doilea aspect care imi place la aceasta lotiune este acela ca lasa pe piele un aspect stralucitor deci este perfecta pentru zilele de vara. Se absoarbe rapid in piele si o lasa la fel de catifelata ca Yves Rocher Huile D'olive .Nici ea  nu are pompita dar primeste un plus pentru capacelul ei care te ajuta sa dozezi cantitatea de lotiune .


Pe o scara de la 1 la 10 , acest produs primeste 10 cu felicitari!


Voi ce lotiuni folositi?
Pupici
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...