marți, 29 ianuarie 2013

Arta iluziei- Corectarea fetei



Noi femeile, dintotdeauna am apelat la trucuri pentru a ajusta imperfectiunile tenului sau de ce nu,realitatea.Cu produsele si tehnicile de machiaj  reusim sa dam impresia de ochi mai mari,buze mai pline,pometi mai ridicati,etc.
Nimic nu arata la fel de bine ca o piele sanatoasa si naturala,dar cateodata toate simtim nevoia sa trisam putin: sa corectam/acoperim problemele vizibile(roseata,pori dilatati,puncte negre,acnee,cearcane) sau sa accentuam ceea ce mama natura ne-a dat.
In acest articol o sa invatam cum aplicarea corecta a unei culori poate crea iluzia dorita.

                                                         Corectarile fetei 


Fata rotunda 


Rotunjimea fetei tale ar putea fi redusa cu ajutorul unor arcuiri mai puternice ale sprancenelor. Pentru a invata ce trebuie facut ,ia aminte urmatoarele:

*Tine un creion in pozitie verticala langa nas.(sprancenele ar trebui sa inceapa unde partea dinspre nas a creionului se uneste cu linia sprancenei)
* Acum tine capatul cum guma de sters in dreptul irisului .Arcuirea sprancenei tale ar trebui sa aiba varful(coltul) unde arata capaul creionului)
* Actioneaza incet si cu rabdare penseaza doar cate doua fire de o data sau daca esti incepatoare cate unul.( verifica-te mereu in oglinda pentru a evita subtierea sau rotunjirea exagerata a sprancenelor.



Fata ingusta


Daca ai fata precum Sarah Jessica Parker (lunga si ingusta) trebuie sa aplici fardul de obraz pe pometi,nu spre tample..deoarece aplicand fardul de obraz spre tample va face ca fata ta sa para si mai lunga.


Fata patrata



Pentru a mai atenua forma, aplica fard de obraz pe pometi si intinde-l spre tample. Cu ajutorul acestui truc fata ta va parea mai lunga si ingusta.



Barbie dubla


Pentru asta ai nevoie de ceva exercitiu.daca vrei sa ascunzi o barbie dubla aplica putin fard roz-maro de obraz de-alungul maxilarului,de la lobii urechilor spre barbie.Scoate-ti barbia cu pudra deschisa translucenta.Ai grija sa intinzi foarte bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...