vineri, 20 aprilie 2012

AslaVital MineralActiv - Pentru un ten sensibil

 Azi am primit prin curier de la Farmec un pachet de monstre AslaVital Mineralactiv ce continea:

* 2 monstre Crema Intens Hidratanta

* 2 monstre Crema pentru Curatarea Fetei

* 2 monstre Crema Antirid Mineralizanta

* 2 monstre Crema Antirid Contur pentru Ochi


Cei de la Farmec spun ca noua gama AslaVital MineralActiv este solutia pentru tenul sensibil.
" Orice ten poate deveni sensibil..Complexul unic argila naturala-extract organic de goji energizeaza celulele, rgenereaza,hidrateaza si tonifica pielea."


* Crema Antirid Hidratanta si Crema Antirid Contur pentru Ochi o sa i le dau mamei mele spre testare si voi reveni cu pareri.Consider ca sunt prea tanara pentru folosirea unui produs antirid.


* Crema pentru Curatarea Fetei  (fara sapun) Se aplica o cantitate mica de crema pe fata umeda, evitand zona ochilor. Se maseaza usor,apoi se clateste cu apa din abudenta.
   Am incercat aceasta crema pentru prima data dar imi place senzatia pe care o lasa pe ten,chiar simti o curatare profunda a tenului fara a lasa urme de roseata pe fata cum am patit cu Flormar Cleaning Gel cu musetel.

* Crema Intens Hidratanta SPF 15 Aceasta crema a fost creata special pentru hidratarea tenurilor sensibile,cuperozice si ridate. Se aplica dimineata pe fata, gat si decolteu .

Daca va intereseaza produsele AslaVital MineralActiv le puteti achizitona de aici . In plus daca completati voucherul din partea stanga a paginii aveti o reducere de 10%
Voucherele se pot folosi in perioada 2 aprilie-15 mai .Spor la cumparaturi!

Voi ce produse destinate tenului folositi? Ce tip de ten aveti?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...